За нас

Иновации и нови възможности в интериорния дизайн на всеки дом

Здравейте, аз съм интериорен дизайнер Евгения Василева

Последвайте ни

Моята работа включва създаване на функционални и естетично приятни вътрешни пространства за клиентите ми. Занимавам се с изслушване на нуждите и желанията на клиентите си, за да може да създам индивидуален дизайн, който отговаря на техните изисквания и стил.

За да постигна това, използвам знанията си за цветове, материали, мебели и осветление. Съчетавам практични и естетически аспекти, за да създам функционално и красиво пространство. Работя с различни програми за дизайн, за да мога да представя визуализации на проектите си, така че клиентите ми да могат да видят как ще изглежда пространството преди да започне работа по изпълнението му.

Като интериорен дизайнер, също така работя с различни производители и доставчици, за да се уверя, че мебелите, аксесоарите и материалите, които избирам за проектите, са висококачествени и отговарят на изискванията на клиентите ми. Важно е за мен да се уверя, че всичко е избрано внимателно и е на мястото си, за да се създаде пространство, което не само изглежда страхотно, но и работи за нуждите на моите клиенти.

Като цяло, моята работа като интериорен дизайнер е да създавам функционални и естетически приятни пространства, които отразяват личността и стила на клиентите ми.

0 +
Изпълнени проекта
0 +
Доволни клиенти

Внимание към детайла

Иновации и нови възможности в интериорния дизайн на всеки дом

Интериорният дизайн е изкуството да създавате функционални и привлекателни пространства, които отразяват индивидуалността и предпочитанията на собственика на жилището или на бизнеса. Вниманието към детайла е ключов фактор за постигането на успешен интериорен дизайн, тъй като малките елементи могат да направят голяма разлика в крайния резултат.

interior-designer-office-table
interior-designer-bathtub
white-wall